HALLREGLER

 
Åpningstider

Hallen er åpen hverdag fra kl. 08.00-23.00 og

helg kl. 09.00-21.00, om ikke annet er avtalt.

Lysbrytere til begge halldeler er i del A, på siden av sikringsskapet, til høyre innenfor døra.

Treningstid

Hold deg innenfor treningstiden du har booket, og ta hensyn til de som trener både før og etter deg. Sett av tid til å rydde utstyr og inventar tilbake til der du fant det og kaste søppel. Vær vennlig å ikke bruk pelsleker i hallen.

 

Agility utstyr og Lp utstyr

Alt av agility utstyr og Lp utstyr er fritt frem til å lånes, men skal ryddes opp etter bruk, selv om det medfører forstyrrelser for andre brukere. Sett ting på plass der du fant det. Det er viktig at agility utstyret bæres og ikke slepes rundt på kunstgresset.
Agilityhinder er ikke tilgjengelig i sommerhalvåret- da eventuelt kun på forespørsel. Agilitybanen ute er også eventuelt på forespørsel.

Blir det skader på hinder eller det oppdages mangler, ring 46663289.

Skillevegg

Skilleveggen i hallen skal kjøres ned ved leie av én del.  Dette gjøres med en bryter midt på veggen ved gardinen. Det er ikke tillatt å benytte seg av den andre halvdelen dersom den skulle være ledig.

Uhell i hallen

Hunde-uhell inne i hallen skal tørkes opp så godt det lar seg gjøre med papir som henger i hver del av hallen. Sommerhalvåret brukes også grønn spray, den henger isåfall ved papiret. Tørk først, spray, og tørk igjen.

Tisper med løpetid skal bruke truse.

Trondheim hundehall tar ingen ansvar for skader som oppstår før, under og etter trening på mennesker og hund.

Lufting av hund

Ingen turgåing/lufting av hund på jordene og utendørs gressbane. Luftingen skal foregå i umiddelbar nærhet av p-plass, hall og langs drivhuset, ikke igjennom gårdstun.Det er satt ut tissesteiner, bruk gjerne disse. Hold hunden i bånd. Bruk pose og hiv i søppeldunk. 

Bjeffende hunder

Vær vennlig å ikke la hundene stå å gjø i bilen. Det bor og jobber mennesker i umiddelbar nærhet. Dette også av dyrevernmessig hensyn.

Unødvendig avstraffelse

Unødvendig avstraffelse er ikke tillatt på vår eiendom! Om du er usikker på hva dette innebærer henvises til Mattilsynet sine sider.

Ferdsel og lossing

Ingen kjøring av bil og henger inn hall porten. Hall porten er foreløpig manuell. Kjør rolig i gangfart til og fra hallen. Det bor og ferdes både barn og hunder på gården. All trening i hallen og ferdsel på vår eiendom er på eget ansvar.

Ved ankomst til gården vår; kjør første til høyre, og deretter forbi drivhusene. Hallen vil du finne bak drivhusene, og her er det god plass til parkering. P-plassene på fremsiden av drivhusene er til bruk av kunder hos gartneri Ekra. Parkeringsplass med strøm til bobiler, og toalett tilknyttet hallen i umiddelbar nærhet. For mer info om ankomst til gården, ta gjerne kontakt med oss!

Ha en hyggelig trening!

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Melhusvegen 80

7083, Leinstrand

Tel: +47 466 63 289

Mail: hege@trondheimhundehall.no

Org. nr: 920 258 168 MVA

Trondheim-Hundehall---logo-nettside.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now